HTML

Jelek a múltból

Friss topikok

  • Szemita Anti: @Tudományos libsizmus: Tolvaj banda egytől egyig. A leghülyébbeknek csak a nicklopás maradt, m... (2015.08.30. 10:53) A gyilkos közöny
  • Online Távmunkás: Fábry a jobboldali Farkasházy. (2015.07.30. 22:39) Orosz kártya - magyar rulett

Prológ

2013.02.10. 21:13 Hofferzon Admirális

Naponta legalább fél órát töltök különféle blogok olvasásával. Szintén fél órát a kommentek olvasásával. Nettó 30 percet kapnak a fent említett forrásokból begyűjtött információk által ihletett gondolatok. Akkor miért ne konzerválhatnám ezeket az eszmefuttatásokat virtuális kapszulákban ? Hátha segít rendszerezni a világképemet, amit ha közzéteszek, talán picivel is hozzájárulhatok a világnak ezen szerencsétlen sarkának élhetőbbé tételéhez. Érzésem szerint nagyon rossz irányba haladnak ma Magyarországon a dolgok. Egy ugyanolyan zsákutcában robogunk előre, mint már ebben az 1000 évesnek mondott történelemben számtalanszor. Ha nyitott szemmel járunk a világban, akkor észreveszünk bizonyos, a múltból itt hagyott üzeneteket, jeleket. Mint az Excelben a nyilazott kis sárga négyzet, ha körbe nézünk az augmented realitynkben, sorra villannak fel a  pluszinformációk, amiket vagy kiolvasunk vagy - általában - nem. Ha nincs jelentősége az infónak, annyi baj legyen. De ha olyanokról van szó, melyeknek megértése után elkerülhetővé válnak bizonyos előre kódolt események láncolatai, már megéri a befektetett energia. Ezek az információk itt vannak körülöttünk, és egy idő után össze kell, hogy álljanak a puzzle-darabkák egy képpé, ki kell, hogy derüljön, hogy a gondolatok, amik foglalkoztatnak, piacképesek-e vagy sem. Az Internet népe meg fogja mondani.

A későbbiekben többek között szeretném levezetni a számomra egyértelmű MSZP=FIDESZ=MSZMP alapvetést, meg szeretném kérdőjelezni Trianon igazságtalannak való kikiáltását, szeretnék eljátszani a gondolattal, hogy mi lett volna itt a Holokauszt és a németek kitelepítése nélkül, fotósorozatot tervezek magyarországi német és zsidó temetőkről, és tulajdonképpen meg akarom érteni, hogy Magyarországon miért ismétli a történelem folyton önmagát. 

Erre szeretne ez a kis blog vállalkozni  - a szerző saját és környezete világképének feltérképezése céljából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jelekamultbol.blog.hu/api/trackback/id/tr355073294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása