HTML

Jelek a múltból

Friss topikok

  • Szemita Anti: @Tudományos libsizmus: Tolvaj banda egytől egyig. A leghülyébbeknek csak a nicklopás maradt, m... (2015.08.30. 10:53) A gyilkos közöny
  • Online Távmunkás: Fábry a jobboldali Farkasházy. (2015.07.30. 22:39) Orosz kártya - magyar rulett

A gyilkos közöny

2015.08.27. 10:39 Hofferzon Admirális

 

„A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közömbösség. A művészet ellentéte nem a rútság, hanem a közöny. A hit ellentéte nem az eretnekség, hanem a közömbösség. Az élet ellentéte pedig nem a halál, hanem a közömbösség élet és halál között…” (Elie Wiesel)

Nézem a tematizált híreket 2015 nyarán. Menekültek. Migránsok. Bevándorlok. Kormánytagok nyilatkozatai, újságcikkek, kocsmai jólértesültségek. Ezek mind jelek a múltból. Képeket latunk, ahogy szerencsétlen emberek ezrei menekülnek, szenvednek, reménykednek, bíznak egy jobb jövőben es nem tehetnek semmiről, ahogy nagyhatalmak a fejük fölül eljátszották az országukat. Nem is akarnak itt maradni, iszkolnak tovább egy befogadóbb civilizációba. Nézzük, mi történik itt leegyszerűsítve a keresztény Magyarországon? Van egy megbélyegzett csoport, aki MÀS. Van a hatalom, akinek a legjobbkor jött egy jól azonosítható célpont, egy kicsit ismeretlen, ezért jól démonizálható ellenség. És van egy magát katolikusnak pozicionáló ország a 10 millió polgárával, aki statisztát játszik ehhez az ámokfutáshoz. Ebben a térben mozognak a karhatalmi erők, a pártok, az egyházak és segélyszervezetek. 

 

image.jpg

 

Itt és most, ebben a felállásban már a jelenben is érthető, hogy történhetett par évtizede ugyanitt 600 ezer ember jól szervezett összeszedése a megsemmisítésre, amit aztán közel 270 000 másik szerencsétlen kisemmizése es az országból való kidobása követett. Sosem értettem, hogy annak idején a katolikus püspöki kar hogyan nem állt ki a mózes-hitű polgártársakért aztán meg a németajkú saját híveiért ? Pedig az egyikkel egy közös szövetsége van, a másikkal mindjárt kettő is. Nem kéne most Röszkénél az első sorban rózsafüzéres szendvicseket osztogatni palackos bubis szenteltvízzel? Hat úgy nem áll ki, hogy nem szarik oda, ahonnan enni kap. Pontosan erre van a rendszer kitálalva. Cserébe mindig ott volt a 9-edik 10-ed.

De nézzük a jeleket! A legszembetűnőbb az uszítás a védtelen csoportok ellen. Zseniális húzás. Az ájfonos jólöltözött, segélyt a kukába dobáló szír migráns ugyanúgy nem tud védekezni, mint a vilag-összeesküvést szövő meg a mohácsi csatát elveszejtő Strasszer bácsi, a sarki szatócs. Előbb jön a propaganda, aztán mar szajkózza a nyáj gondolkodás nélkül az úgy nevezett magánvéleményét. Úgyis mint ezek betegséget hoznak (keresztény lányokat áldoznak), elveszik a magyarok munkáját (elveszik a magyaroktól az egyetemet, doktori szakmákat), bűnöznek (uzsoráznak), es így tovább. És hogy ha ilyen liberális vagy, akkor fogadjál be te egy csapatot a házadba! Es erre kell azt mondani, hogy en, mint ennek a ZRT.-nek a havonta feltőkésítő tulajdonostársa, igenis beleszólhatok, hogy a pénzemen ne drótkerítés, hanem megfelelő fogadtatás készüljön. Fogadjuk be őket Isten házába, hát ki tehet arról, hogy mi ide, ok meg oda születtek ? Fogy a magyar, hat telepítsük be az Ormánságot EU-s pénzből, lesz itt mindjárt vajszlói mézédes baklava meg sellyei lágy kebab. A fellendülő építőiparról es az olcsó, ámde jól képzett es nyelveket beszelő munkaerőről mar nem is beszelve. Jahogy a germánok erre mar lecsaptak, akkor ez csaknem a kurd Devlatol való ötlet !

Időközben a kékhalálos reklámkampány bőven elérte célját. A par lelkes segítőn kívül mar mindenki közönyösen fordul el a nyomor képkockától es kapcsol át a Bergdoktorra. Csak majd nehogy innen is menni kelljen, es majd egyszer rólunk mondjak ugyanezeket. Ezek igaziból mind romák! Mind lopnak a Shopping City Südben! Adócsalásból élnek, es kijátsszák a szociális hálót, de dolgozni nem akarnak! Akkor lesz itt nagy sértődés es ellenségtalálás. De akkor mar rég késő, cégarculat lesz a belső kommunikációból.

54 komment

Címkék: migráció

A bejegyzés trackback címe:

https://jelekamultbol.blog.hu/api/trackback/id/tr687737164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.08.28. 18:11:37

Ember, az, hogy Nyugat-EU-ban pár liberális a fejébe vette, hogy ezeket az embereket integrálni kell, attól még koránt sem biztos, hogy Európa többsége így gondolja.

Bővebben:
www.origo.hu/nagyvilag/20150807-orban-viktor-bevandorlas-europai-unio-oroszorszag.html

"A bevándorlás kérdésében megállapították, hogy ezt a diskurzust főleg a nagy nyugat-európai államok határozzák meg, míg a kerítést építtetni akaró Orbán inkább középutasnak számít."

Lehet homokba dugott fejjel azt állítani, hogy a bevándorlók jóravaló emberek, és nem okoznak problémát a társadalomnak. Aki mást mond, az uszul, és gondolkodni képtelen birka. Kérdés, hogy mennyire komolyan vehető ez a fajta "vitakultúra"...

A poszter ügyesen összeszedte a bevándorlók ellen elhangzott érveket, amiket közvetetten a felhergelt csürhe mindenféle lázálmának titulált. De tételesen azért nem cáfolt meg egyet sem! Vajon miért?

De nézzük a jeleket!
Az év elején volt olyan, hogy a bevándorlók nekünk semmilyen problémát nem jelentenek, mert nem jönnek erre. A bukás szélén álló kormány csak kapaszkodót és ellenségképet gyárt. No meg hazudozik a nem is létező bevándorlókról...

444.hu/2015/01/11/orban-egyre-jobban-hergeli-bele-magat-a-bevandorlasellenes-retorikaba/

"Orbán szavainak értelmezését az némileg megnehezíti, hogy nem nagyon tűnik úgy, mintha gazdasági okokból Magyarországra érkező bevándorlók óriási tömegével kéne megküzdenie az országnak."

---

444.hu/2015/01/19/kosa-lajos-is-retteg-a-megelhetesi-menekultektol/

"A megélhetésibevándorlózó Orbán Viktor és a gazdasági bevándorlóktól rettegő Rogán Antal után Kósa Lajos is beszállt a buliba."

--

privatbankar.hu/karrier/bevandorlo-problema-nalunk-na-ne-rohogtessenek-276627

"Bevándorló-probléma, nálunk? Na ne röhögtessenek!

Magyarországnak van az egyik legkisebb esélye Európában arra, hogy a bevándorlással problémái legyenek."

---

www.hirhatar.hu/hir/europa-felhordult-orban-bevandorlas-demagogiajatol

Európa felhördült Orbán bevándorlás-demagógiájától

2015.08.28. 18:20:46

Utána jött az, hogy csak átutaznak rajtunk, alig marad itt néhány...

www.hir24.hu/kulfold/2015/08/05/a-csehek-a-menekultekrol-targyalnanak-a-magyarokkal/

A csehek tárgyalnának, visszaküldenék ide a menekülteket

---

mandiner.hu/cikk/20150603_menekultugy_ausztria_elkezdi_visszakuldeni_a_menedekkeroket

Menekültügy: Ausztria elkezdi visszaküldeni a menedékkérőket

♔bаtyu♔ 2015.08.28. 18:20:59

"Időközben a kékhalálos reklámkampány bőven elérte célját. A par lelkes segítőn kívül mar mindenki közönyösen fordul el a nyomor képkockától es kapcsol át a Bergdoktorra. "

Na most mi van, nem rég írta a Le Guardian, hogy Mo. Orbán kampánya ellenére tömegesen segítik a magyarok bevándorlókat. Persze, én tudom, hogy ez hazugság, de akkor is.

Amúgy nagyon helyes, vannak itt bőven magyarok is akiken segíteni kell. Főleg úgy, hogy ezek a bevándorlók egyáltalán nem csórók.

♔bаtyu♔ 2015.08.28. 18:22:07

@Leszakadt plakátot zörget a nyári szellő: Gondolom, ezek a bloggerek direkt nem tájékozódnak, mert mások sem túl tájékozottak.

2015.08.28. 18:27:00

És volt olyan is, hogyaszondja:

"Eddig a kormány azzal hergelte a lakosságot a menekültek ellen, hogy elveszik a magyarok munkáját, nem tisztelik a kultúránkat, letapossák a terményt (!), és terjesztik a terrorizmust.
Most azonban kiderült, hogy a migránsok agresszivak! "

Ami persze csak a nem létező (na jó létező, de innen elhúzó, az ország életében lényegében észrevehetetlen) migránsok ellene teljesen alaptalan hiszti része.

index.hu/velemeny/2015/08/19/itt_az_uj_hisztielem_a_menekultellenes_kampanyban/

"Itt az új hisztielem a menekültellenes kampányban"

'A hatóságok visszajelzései szerint a határsértők egyre követelőzőbbek és agresszívabbak velük szemben.

Ezzel támasztotta alá Rogán Antal az újabb Jobbik-kompatibilis javaslatukat, hogy letöltendő börtönbüntetés járjon a tiltott határátlépésért."

És láss csodát:

index.hu/belfold/2015/08/23/rendoroket_vezenyeltek_a_keletihez_menekulteket_szallitottak_le_a_vonatrol/

"A történtekről a Nol.hu részletesen beszámol. A lap szerint szombat este körülbelül 150 menekültet szállítottak le a Készenléti Rendőrség egységei a Münchenbe induló vonatról. A kilencórás Budapest–München vonaton ugyanis nem sokkal indulás előtt feltörtek egy helyiséget, ami után valaki rendőrt hívott.

A készenlétiseket azután vezényelték ki, hogy a vonaton körülbelül 150 emberek semmiféle papírja nem volt. A vonatról leszállított menekültek egy része ezután tüntetőleg leült a peronra, félő volt, hogy ha elindul a vonat, valakit elgázol. "

---

www.origo.hu/itthon/20150828-menekult-vonat-biztonsag-roszke-mav-szakszervezet.html

"Megdobálták a vonatot

A vasúttársaság azután döntött a vonatközlekedés beszüntetése mellett, hogy az Origo megírta: menekültek dobálták meg a Horgos és Szeged között közlekedő vonatot. Erről a Vasutasok Szakszervezete írt honlapján."

---

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/roszke_menekult_konnygaz_rendorseg_index

Bréking: Könnygázt kellett bevetni röszkei menekülttábornál

♔bаtyu♔ 2015.08.28. 18:30:30

@Leszakadt plakátot zörget a nyári szellő: Ez is röhejes. A bevándorlók megdobálják a vonatot, mert félre kellett állniuk.

Erre a helyett, hogy bekisérnék az egész társaságot és kapnának 10 év kiutasítást, leállítják a vonatközlekedést.

Az a gond, hogy ezek azt látják, minden úgy történik, ahogy ők akarják, csak megfelelő tömeg kérdése.

2015.08.28. 18:33:35

Illetve a különböző jósolgatások, amik mintha valami különös véletlen kapcsán nem értenék az intézkedések lényegét :)

egyenlito.blog.hu/2015/08/24/es_itt_meg_is_bukott_orban_menekultpolitikaja

"Vajon elbírja GYODA többezer ember együttes rohamát? A 18 ezer fős magyar börtönlétszám, amely már így is másfélszeresen túltötött, biztosan nem bírja el a megduplázódást (hiszen ezek mindannyian határzárrongálók lesznek)."

Illetve a mai törvénytervezet, miszerint a börtönbüntetésre ítélt kiutasítható az országból:

www.origo.hu/itthon/20150828-migransok-fidesz-kiutasitas-torvenymodositas.html

"A jogszabályok bűncselekménnyé nyilvánítanák és azonnali kiutasítással szankcionálnák az illegális határátlépést, illetve a határzár megrongálását. Ezt azt jelenti, hogy esélyük sincs a menedékjogra azoknak, akik a 177 kilométeres magyar–szerb határon felállított határzáron keresztül próbálnak bejutni az országba. "

2015.08.28. 18:45:06

@♔bаtyu♔: Szerintem annyi történt, hogy két atomfizikus megpróbálta kísérlettel szemléltetni az az inerciarendszerek közötti különbséget, hogy az agysebész és a filozófus kollégájuk is értse. Éppen a különböző irányokban eldobott kőre ható erők X, Y, illetve Z irányú komponenseit nézték, amikor jött a vonat...

A többi csak a pártmédia, és a felhergelt emberek fantáziája :)

midnight coder 2015.08.28. 18:56:53

Ehhez nem kell kampány, csak józan ész. Ami a liberósokból teljesen hiányzik, de végül is, ez nem újdonság. Ha valaki nem teljesen ostoba, az látja hogy ezeket nem egy idegen megszálló hadsereg támadta meg, hanem a saját fajtájuk harcol a saját fajtájukkal. És ha ideköltöznek Európába, legkésőbb egy generáció múlva centire ugyanazt fogják folytatni itt is. A harcosok - mindkét oldal - a saját kultúrájuk terméke, nem import áru, mint nálunk az oroszok voltak 56-ban. És nem fognak beilleszkedni. Aki ilyenben reménykedik, az empátia nélküli rövidlátó hülye. Nekik a miniszoknyás csajok kb. olyasmik, mint ha a népek meztelenül közlekednének a Váci utcán. Nekik az a természetes, ha a csajok be vannak csomagolva, míg Európában ez olyasmi mint ha valaki zacskót húzna a fejére és úgy közlekedne. Sőt, valójában még olyanabb. A két kultúra hosszú távon nem él meg egymás mellett, ennek a vége rövid távon gettósodás, NO GO városrészek, hosszú távon pedig nagyon durva polgárháború lesz. Amit nem az európaiak fognak megnyerni.

Indriq 2015.08.28. 19:35:50

Es mi van azokkal, akiktol nap mint nap veszel gyrost/pizzat, stb.... gondolom mindenki uvoltve kovetelte, hogy huzzanak ki az orszagbol mert jarvanyokat terjesztenek, noket eroszakolhatnak meg, stb.. stb.... Alszent dolognak tartom, hogy csak azt demonizaljak aki a sajat ertekrendje szerint szelektalhat. Es igazabol ez zavar a legjobban az egeszben, jo esetben csak elferditve vagy csusztatva adjak elo az erveik tamasztasat, de leginkabb a hazudozas a fegyver.

Alick 2015.08.28. 20:02:37

@Indriq: kerületenként 2-3 kebab árus kellemes gasztronómiai színfolt, de ugyanez százzal beszorozva már gettósodás.

Csatos Bambi 2015.08.28. 20:11:41

"Nem is akarnak itt maradni, iszkolnak tovább egy befogadóbb civilizációba. "

Én nem azt látom, hoyg iszkolnának.

Én azt látom, hoyg úgy járnak számukra idegen államokon, idegen emberek MAGÁN TULAJDONÁN keresztül, mintha isten adta joguk lenne hozzá.

Amit ez a csürhe csinál, az köszönő viszonyban sincs az "iszkolással".

Csatos Bambi 2015.08.28. 20:18:23

" hogy történhetett par évtizede ugyanitt 600 ezer ember jól szervezett összeszedése a megsemmisítésre, amit aztán közel 270 000 másik szerencsétlen kisemmizése es az országból való kidobása követett"

Úgy, hogy azok a bevándorlók is kihúzták a gyufát a többségi befogadó társadalomnál, mint ahogy ezek a bevándorlók is ki fogják húzni a gyufát.

Csatos Bambi 2015.08.28. 20:22:29

"És van egy magát katolikusnak pozicionáló ország a 10 millió polgárával, aki statisztát játszik ehhez az ámokfutáshoz."

Ezt olvasd, mielőtt hülyeségeket beszélsz:

"A kereszténység a szeretet vallása, igenis, és ezt az ellentáborból jövő kioktatások előtt is tudtuk mindnyájan; de ez a szeretet NEM jelentheti azt, hogy a mi hitvallásunk gyáva nyulak és örökké meghátráló vénasszonyok pipogya világnézete legyen.

Kereszténynek lenni NEM annyi, mint maflának, megalkuvónak, rabszolgának lenni és megadni magunkat ama sorsnak, amit az emberi nem ellenségei szándékoznak ránk, nemzetünkre és az egész európai civilizációra mérni. A tolerancia ugyanis a másik emberre - és nem a bűnre - a megbocsátás pedig a megbánt rosszra, és NEM minden rosszra vonatkozik.

A gonosz és csatlósai ellen igenis védekezni, harcolni kell, ahogy Szent Pál is tanítja: „Öltsétek föl az Isten fegyverzetét, hogy a sátán cselvetéseinek ellenállhassatok. Nem annyira a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok, ennek a sötét világnak kormányzói és az égi magasságoknak gonosz szellemei ellen. Ezért öltsétek fel az Isten fegyverzetét, hogy a gonosz napon ellenállhassatok, és mindent legyőzve megtarthassátok állásaitokat.” (Ef 6,11).

A szeretet parancsa, az ellenséggel szemben is kötelező emberség és méltányosság NEM arra kötelez, hogy a szeretet rendjében hozzánk közelebb állókat, családunkat, nemzetünket hagyjuk elpusztítani, hitünket pedig - a szent tolerancia nevében - kigúnyolni, elnyomni.

A hazugságot igazsággal, a gonoszt jóval, a gyűlöletet szeretettel kell legyőznünk, de a kardot CSAK karddal. Ha valaki kezet emel családunkra, nemzetünkre akkor igenis - Szent István, Szent László, Kapisztrán Szent János és sokak példájára - fegyvert KELL ragadnunk, és megvédeni akár életünk árán is, mert „senki sem szeret jobban, mint az, aki életét adja barátaiért.” (Jn 15,13)."

(Idézet innen: blog.hu/user/775875/ )

Csatos Bambi 2015.08.28. 20:27:32

"Nem kéne most Röszkénél az első sorban rózsafüzéres szendvicseket osztogatni palackos bubis szenteltvízzel?"

A muszlim határsértőknek? :D

Csatos Bambi 2015.08.28. 20:30:32

"Az ájfonos jólöltözött, segélyt a kukába dobáló szír migráns ugyanúgy nem tud védekezni,"

Miért ne tudna védekezni?

Hívjátok meg a Kálmán Olgi műsorába, adjatok mellé egy tolmácsot is, aztán lássuk, mivel magyarázza az a szegény "menekült" az ájfónt, a márkás ruházatát meg a többmillió forintnyi valutával feltöltött bankszámláját.

midnight coder 2015.08.28. 20:33:05

@Csatos Bambi: Persze. Sonkás szendvicset minden bevándorlónak!

Pásztor Miklós 2015.08.28. 20:33:47

@♔bаtyu♔: Látom jól el vagy magaddal. :-))

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 20:36:54

Mingyá elélvezek. Zsidó helyett most migránsozhatok és váltogathatom. Na erre még rárántok egyet-kettőt, mert az asszony nem rázza ki.
Sebaj, előveszem a nagypapa fényképét arról amikor keretlegény volt és azzal is rárántok.

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 20:38:22

Zsidó, ballib, migráns. Újabb dolgot lehet gyűlölni, de gyönyörű az élet!

pistikeamalévgépen 2015.08.28. 20:38:30

Nem az a baj, hogy nem ertitek az iromanyt....
Az sem lenne baj, ha berert ulnetek ott es gepelnetek. Az sem baj, hogy aztan az ezert kapott penzzel, idegenek altal epitett autopalyan elmentek valamelyik csuf galad multihoz, hogy a nagymarorszagos matricaval feldiszitett francia autotokat telerakjatok megidegenebb elelmiszerrel, aminek a statisztikak szerint nagy resze a kukaban vegzi, ahelyett, hogy vennetek 2 almat es odaadnatok valamelyik szerencsetlennek, aki valszeg semmit nem tehet a korulotte zajlo esemenyekrol. Pikk-pakk elfelejti mindenki, mikor nem is olyan regen egesz iparagak epultek az osztrak lagerekbe valo bejutasra, egy jobb elet remenyeben. Az nem volt baj? Vagy az sem okoz almatlan ejszakat, hogy utlevel nelkul mehettek sielni, nyaralni, piazni, szorakozni kulfoldre ? Hja , persze, mert jokor, jo helyre szulettettek es ez nektek jar. Es annak a szerencsetlennek miert nem ? Mert idegen !? Amig meg nem ismereitek. Nem gyuloni kell oket, hanem venni a faradtsagot es utanaolvasni, hogy kik ezek az emberek, milyen a kulturajuk.
...hanem az, hogy mindezt ugy adjatok masok tudtara hogy a gumicsontot a szatokban tartva frocsog a nyalatok.

Csatos Bambi 2015.08.28. 20:41:43

"(elveszik a magyaroktól az egyetemet, doktori szakmákat)"

1. A "numerus clausus"

Az 1920. évi XXV. tc. (A tudományegyetemekre, műegyetemre, a budapesti közgazdaságtudományi karra és a jogakadémiára való beiratkozás szabályozásáról) az egyetemekre való beiratkozást a nemzetiségek országon belüli arányához kötötte. A törvény 6%-os arányszámot állapított meg a zsidókra nézve. A számarányuk a teljes lakosságon belül 5% alatt volt. Ezzel szemben az 1893-1913 időszakban a gimnáziumok tanulóinak 20%-a, míg a reáliskolák tanulóinak 37%-a volt izraelita. 1913-ban a budapesti Pázmány Egyetem diákjainak 34,1%-a és a Műegyetem diákjainak 31,9%-a volt izraelita.

2. Az első "zsidótörvény"

Az 1938. évi XV. törvénycikk (A társadalmi és gazdasági élet egyensúlyának hatályosabb biztosításáról) Első Zsidótörvény néven lett ismert. A törvény kimondta: a szabadfoglalkozású állásoknál és a tíz értelmiséginél többet foglalkoztató kereskedelmi, pénzügyi és ipari vállalatoknál 20%-a a zsidók maximális aránya, melyet öt év türelmi időszak alatt kell elérni. A zsidó lakosság számaránya a teljes lakosságon belül 5% alatt volt. Ezzel szemben 1910-ben például a kereskedők 61%-a, az orvosok 48,5%-a, a kocsmárosok 42%-a volt zsidó. 1920-as adat, hogy a gyárak tulajdonosainak 40,5%-a, és az 1000 holdnál nagyobb birtokok tulajdonosainak 19,6%-a volt zsidó.

3. A második "zsidótörvény"

Az 1939. évi IV. tc. (A zsidók közéleti és gazdasági térfoglalásának korlátozásáról) 6%-ban maximalizálta a zsidók arányát a szellemi foglalkozásokban, valamint megtiltotta zsidók alkalmazását állami közigazgatási és igazságügyi szerveknél és középiskolákban. A zsidó lakosság számaránya a teljes lakosságon belül 5% alatt volt. A Trianon utáni Magyarországon az 1920-as adatok szerint az ország újságíróinak 34%-a, zenei előadóművészeinek 24,5%-a, színészeinek 23%-a, festőinek és szobrászainak 17%-a volt zsidó.

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 20:43:09

@Csatos Bambi: Hát hiába, a zsidók műveltebbek voltak mindig, ezért is utáljuk őket.

Csatos Bambi 2015.08.28. 20:44:25

"Időközben a kékhalálos reklámkampány bőven elérte célját. A par lelkes segítőn kívül mar mindenki közönyösen fordul el a nyomor képkockától es kapcsol át a Bergdoktorra. "

Ezt olvasd:

"Sem a Közel-Keletet, sem pedig Észak-Afrikát nem Magyarország bombázta le, nem mi puccsoltuk meg ezen térség országainak a sorát, nem mi zsákmányoltuk ki őket. Azért, hogy ezek a tömegek ilyen lélekszámban és ilyen intenzítással elindultak Európába, nem Magyarországot terheli a felelősség, így értelemszerűen az árat nem nekünk kell megfizetni" (Mirkóczki Ádám)

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 20:47:24

@Csatos Bambi: Mongyuk Orbán Viktor ahova csak ellátogatott, ott fellázadt a nép, mert rezsicsökkentést akart.

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 20:49:12

@Csatos Bambi: A Szovjetuniót sem mi támadtuk meg és mi fizettük meg az árát.
Jaj! A nagypapi képét a nyilaskeresztes karszalaggal be kell szkennelnem háttérképnek.

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 20:49:41

Zsidó, ballib, migráns... mingyá ejakulálok!!!

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 20:50:40

Hú! És Izrael az imperialista! :-))

Gatyát kell cserélnem. :-((

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 20:53:41

Az USÁ-t se felejcsem ki! Aszt is zsidók irányítcsák.

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 20:54:42

Újra kezd merevedésem lenni. :-))

Csatos Bambi 2015.08.28. 21:01:00

@Csatos náci:

"Újra kezd merevedésem lenni. :-))"

Akkor itt az ideje, hogy leszopd magad :D

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 21:33:53

@csak egy néző: Jaja, már az avataromat is kezdem szégyellni.

IP címmel leégett pecás 2015.08.28. 21:39:19

@Csatos Bambi: Háttéged könnyű vót elüldözni. :-))

♔bаtyu♔ 2015.08.28. 22:24:17

@Csatos náci: Elmondanám, hogy nem a művelt zsidókat utálják.

balfaszcsaszar 2015.08.28. 23:55:59

Fu bazmeg! Itt mindenki megörült! A kommentek a teljesen szürreàlisak. Kàr volt a lipòtot bezàrni

na4 2015.08.29. 00:14:05

Az ilyen neoliberális hülyék pusztítják el Magyarországot, mint a posztoló. Ha csak töredék annyit foglalkoznátok a magyar elesettekkel, szegényekkel, hajléktalanokkal, éhezökkel mint amennyit a beözönlö migráns mocsokkal, akkor Magyarország egy messze jobb ország lenne. A feka csürhe eddig 30+ milliárdba került, és mennibe fog még. Nem lett volna jobb ezt a pénzt a magyar szenvedökre költeni? Ezt a csöcseléket ki kell takarítani Magyarországról, és Európából is.

Tudományos libsizmus 2015.08.29. 02:06:47

Mindegyiket válogatás nélkül kibaszni innen. A mocskos kölkével együtt, aki majd 20 év múlva át fogja vágni a torkodat. A magyar határon tűzparancsot kell kiadni és ki kell lépni az NATO-ból, az EU-ból. Juncker meg vodkázzon Brüsszelben és legyen a keresztkomája a luxemburgi utódjának, aki nemrégiben vette feleségül a hapsiját.

IP címmel leégett pecás 2015.08.29. 07:27:23

@♔bаtyu♔: Tényleg? Nem? Akkor olvasd el a zsidó törvényeket! Nem pont az értelmiségek arányát limitálták? Te mit szedsz gondolkodás ellen?

@Tudományos libsizmus: " A mocskos kölkével együtt"
Gusztustalan állat vagy. De mit várhatunk egy volt seggnyaló KISZ titkártól?

röf 2015.08.29. 08:24:12

"Itt és most, ebben a felállásban már a jelenben is érthető, hogy történhetett par évtizede ugyanitt 600 ezer ember jól szervezett összeszedése a megsemmisítésre..."
Mindennapi holokausztozásunkat add meg nékünk... köszönjük, így már fasza...

gázóra ellenőr 2015.08.29. 10:06:40

@Tudományos libsizmus: "Mindegyiket válogatás nélkül kibaszni innen. A mocskos kölkével együtt"
- Ritka mocskos gazember vagy.

@röf: Neked meg a qrva anyád!

gázóra ellenőr 2015.08.29. 10:07:36

@Tudományos libsizmus: Ezt megjegyezzük és majd idézzük, lássa mindenki micsoda alja ember vagy.

Csatos Bambi 2015.08.29. 14:56:50

@balfaszcsaszar:

"A kommentek a teljesen szürreàlisak. Kàr volt a lipòtot bezàrni"

Gyurcsány félt, hogy ha bukik, őt is odazárják. Ezért csukatta be a Lipótot.

Csatos Bambi 2015.08.29. 14:59:53

@gázóra ellenőr:

"@Tudományos libsizmus: "Mindegyiket válogatás nélkül kibaszni innen. A mocskos kölkével együtt"
- Ritka mocskos gazember vagy."

Te meg magyarellenes hazaáruló.

És igen: mindegyiket válogatás nélkül kibaszni innen. A mocskos kölkével együtt.

Okos ember a más kárából tanul. Például azoknak a nyugati országoknak a kárából, ahol már 30%-os a kiskedvenceid aránya.

röf 2015.08.29. 16:54:25

@gázóra ellenőr:
Igen?
Te szivárványos buzi, ismered anyádat, a féllábú rollerversenyzőt?
Csak kérdezem, mert zabigyerek vagy....
Hogy a köcsög stílusodban folytassuk a csevegést... :)

Tudományos libsizmus 2015.08.29. 17:59:36

@Csatos náci:
Megjegyzed magadnak? ÁVH-s libsi gané.

Ha engem kérdezel, nagyon remélem, hogy ezzel a feka söpredékkel együtt ti liberálisok el el lesztek innen zavarva, ha majd eljön az ideje.

Szemita Anti 2015.08.29. 20:31:36

@Csatos náci:

Te annyira hülye vagy, hogy még a nickedet is loptad, mert a saját eszeddel nem tudtál kitalálni egyet :D

IP címmel leégett pecás 2015.08.29. 22:42:24

@Tudományos libsizmus: Te ne ugass, te jelentgető, Komócsin faszát szopkodó KISZ titkár!

@Szemita Anti: Ezt má ecce elsüt5ted. Ez a két röfid van csak.

IP címmel leégett pecás 2015.08.29. 22:43:31

@Csatos Bambi: Na mi van náci ivadék? Hova lett az avatarod? :-))

IP címmel leégett pecás 2015.08.29. 22:44:50

@Csatos Bambi: Hogy, hogy nem zsidózol? Ma már nem rejszolsz többet?

Tudományos libsizmus 2015.08.29. 22:46:51

@Szemita Anti:
A libsik egyik kedvelt érvelési technikája a nicklopás.

Szemita Anti 2015.08.30. 10:51:06

@Csatos náci:

Mint már írtam fentebb, te annyira hülye vagy, hogy még a nickedet is loptad, mert a saját eszeddel nem tudtál kitalálni egyet :D

Szemita Anti 2015.08.30. 10:53:11

@Tudományos libsizmus:

Tolvaj banda egytől egyig.

A leghülyébbeknek csak a nicklopás maradt, mert még a saját fajtája se veszi be a jellemzően általuk művelt gazdasági-pénzügyi biznicekbe :)
süti beállítások módosítása